OMG-uutiset

Pyry-Samuli Lahti

Nyt on Maailman Kirjat™ sekaisin: jo kolmas blogi-merkintä!? Nyt ei Pyppe-pojan päätä selvästikään pakota! Päätinpä siis blogittaa tämän kovalevyn arkistoista löytyneen kovan luokan viihdespektaakkelin.

Kyseessä on noin vuosi sitten TKK:n Multimedian työvälineet -kurssille tekemäni lopputyö. Työ on tehty Macromedia (nyk. Adobe) Flashilla. Kyseinen tekele saattaa olla tuskaista katseltavaa mutta voin taata, että sen tekeminen oli sitäkin hauskempaa. Työn ammattimaisuudesta saan kiittää loistavaa ääninäyttelijätiimiäni!

Huom. Tämä megalomaninen gigashow on kooltaan pöyristyttävät viisi megatavua, joten sen lataaminen saattaa kestää tietyn määrän aikayksikköjä.

TOIM. HUOM. Adobe Flash ei ole enää tuettu selaimissa sitten vuoden 2020. Joten tämäkin aarre on siis vaipunut historian hämärään. RIP 🕯

Päivitys 9.12.2023: SWF-tiedosto on edelleen katseltavissa Ruffle Flash emulaattorin avulla. 🙌