Kuntokanta

Pyry-Samuli Lahti

Härre god! Ihmeiden aika ei ole ohi! Pyppe Productions ylpeänä esittää vallankumouksellisen revolutionäärisen käänteentekevän mullistuksen! Leidiis önd tsentlemen, kyseessä on Kuntokantahttp://kuntokanta.net! Kuntokanta on dynaamisen staattinen world-wide-web-pohjainen treenipäiväkirja, johon käyttäjä voi tallentaa omaa harjoitusdataansa.

Työkalu on ollut omassa käytössä vuoden alusta lähtien. Päätin ryhtyä moista väsäilemään, koska en yksinkertaisesti löytänyt netistä vastaavanlaista, joka olisi täyttänyt tarpeeni. Pikkuhiljaa sivusto kypsyi pisteeseen, että päätinpä ihan julkaista sen muidenkin käyttöön. Joten ei muuta kuin domain pystyyn ja baanalle, beibi!

En halua millään tavalla suitsuttaa tätä legendaarisen lennokasta ja legitiimiä sivustoa, mutta kannattaa ehkä (siis EHDOTTOMASTI) tsekata.