TJ0!

Pyry-Samuli Lahti

Ohi on (melkein)! Allekirjoittanut suoritti viimeisen kurssinsa TKK:lla kunniakkaasti loppuun 11. päivä kuluvaa kuukautta. Eläköön! Jäljellä on siis enää diplomityö. Pahus!

Sen verran hapokkaan kurssin, T-76.4115 Software Development Project I, olin viimeiseksi jättänyt, että kerrottakoon siitä pari kaunista sanaa. Kyseisellä kurssilla toimin laatuhuuhaana (Quality Manager) osana yhdeksän hengen ryhmää. Projektimme aiheena oli toteuttaa turnaustenhallintajärjestelmä Assembly-järjestölle.

Ryhmämme nimi oli Software Trickery ja magiaa tarjosimmekin aimo annoksen. Myyntivaltteinamme olivat nopeat kädet, joita heiluttamalla softa generoitui kuin itsestään! Projektin raportteja voi käydä vakoilemassa täältä.

Kaiken kaikkiaan hieno kurssi, jolla oppi todella paljon. Ryhmäämme vielä mainostaakseni voisin paljastaa, että tulimme Accenturen järjestämässä laatukilpailussa toiseksi (yhteensä 15 ryhmästä). Akiilifantit, mörökölli teidät periköön!!! Karvaasta tappiostamme huolimatta projektin lopputuotos oli erittäin onnistunut. Näillä näkymin järjestelmää tultaneen käyttämään Assembly Winter ‘08 -tapahtumassa.

Alla vielä muutamia kuvia eeppisen matkan varrelta.