Dippa/työ-status

Pyry-Samuli Lahti

Asento!

Aliylipäällikkö Lahti ilmoittautuu diplomityöhajotukseen! GOOOOOD, WHYYYYYY! Alku oli räjähtävän röyhkeä, mutta sitten työkiireet ovat kasvaneet, eikä diplomirustaukseen ole jäänyt aikaa. Tämä on iso henkilökohtainen Cyynel.

Hirveän paljon työtä ei enää olisi jäljellä, kunhan vain olisi aikaa kirjoittaa ajatukset ja analyysit ylös. Kirjallisuusosio on käytännössä valmis, ja omia ajatuksiakin on jo jonkun verran runoiltu. Ainiin, ja aiheenahan oli eroottinen web-pohjaisten sovellusten automatisoitu järjestelmätestaus. Uuuuh, suits you, sir! Pilottiprojektikin on nyt kunnialla plakkarissa, vaikka ei nyt kovin optimaalinen tutkimusaiheeseen ollutkaan.

Statistiikoista mainittakoon sen verran, että sivuja on kaiken kaikkiaan 80 ja sanoja 22000 (sisältäen kansilehdet, sisällysluettelot, sanastot, lähteet yms.). Varsinaista leipätekstiä on noin 53 sivua / 14000 sanaa.

Noh… kohtapuoliin alkaa kesäloma lähestyä, joten totta kai noheva opiskelija kirjoittaa sitten lomallaan dippansa valmiiksi. Up in the ass of timooo!

- Pyppe the Poet