Loma

Pyry-Samuli Lahti

Rakas blogi,

Pyppe-poika viettää parhaillaan kahden viikon pituista kesälomaa ja yrittää siinä sivussa tuskailla dippansa kanssa. TOU! Latex kertoo, että pituutta komeudella on kaikenkaikkiaan 99 sivua, ja sanoja 29000. Ei se sisältö, vaan määrä! BUJAKA!

Sirkus Caliba

Pastorikin tietää, että jokaisen pojan unelmakesälomapäivä sisältää käynnin sirkuksessa! Allekirjoittanut kävi siis fiilistelemässä Sirkus Caliban eksoottisessa puolijoukkueteltassa Herttoniemessä. Hintaa tältä viihdespektaakkelilta pyydettiin muikeat 14.5 euroa yli 5-vuotiailta. Onneksi pappa betalar!

Oheisista kuvista välittynee murto-osa sirkuksen taianomaisesta tunnelmasta:

Koskettavista valokuvista – vai pitäisikö sanoa taideotoksista – saamme kiittää lauman wanhinta, herra ylijohtaja Jarmo Lahtea. Mad props, dawg!

Pursimies Pyry