Herra Diplomi-insinööri

Pyry-Samuli Lahti

Nonniin, kuinkas sitten kävikään! Pyry-sedästä on kuoriutunut kaikessa hiljaisuudessa sivistyneen kultturelli diplomi-insinööri. Kyllä, Herra Lahti otti ja valmistui – ja peräti oivallisesti – päivämäärällä 23.02.2009. Oi että, on muikeaa!

Muikku!

Diplomityö valmistui otsikolla Web-pohjaisten sovellusten automatisoitu järjestelmätestaus, ja arvosanalla 5. Taputan itseäni olalle hyvin tehdystä työstä! *tap* *tap* Alla vielä ote diplomityöni kiitospuheesta:

This master’s thesis presents the results of the work done at Ixonos Technology Consulting Ltd and Ixonos Plc related to the field of quality assurance and test automation.

I want to thank the whole project team involved in the action research study for bearing with my research, and for being such good guys!

Many thanks go to my instructor Erkka Halme and supervisor Tomi Männistö for their help, guidance, and instructions during the making of this thesis. I would also like to thank Juho “Yuhov” Vähä-Herttua for his invaluable intellectual and spiritual support. Many times have I listened his beautiful interpretation of the song “Bridge Over Troubled Water” and have felt a cosmic connection to the wonderful world of quality assurance.

Finally, I would like to thank my family. Mom, dad, thanks for raising me to be such a good boy. Mad props go also to my brother for all his encouraging remarks about my tendency toward nerdism – kept me in touch with the reality.

Koska tunnen diplomityön sanailuun fundamentaalisesti liittyvän luomisen tuskan, haluan jakaa muillekin Juho “Yuhov” Vähä-Herttuan koskettavan akateemisen teoksen “Bridge Over Troubled Water”. Uskon tämän kappaleen tuovan lohtua muillekin diplomityön parissa uurastaville!

Pyppe kuittaa. Täten tuorein diplomisilmin kohti uusia haasteita! UP, UP AND AWAY!