Oi, beibe, tsiigaa tätä tykkii!

Pyry-Samuli Lahti

HUOMIO!

Nyt on varmasti suru jo lukijakunnalla puserossa. Edellisestä rypistyksestä on kulunut jo yli vuosi. Ei hätää, Pyppe on Inthernetsishä taas!

Viimeiset puoli vuotta olen aktiivisesti yrittänyt keksiä jotain kirjoitettavaa tänne, mutta luovuuden lähde on päässyt tyrehtymään. o_O Olin kuuntelemassa viikko sitten innovoija Saku Tuomisen eeppisen innovatiivista esitystä innovoinnista, ja sain viimeinkin kuulla syyn tähän: ihminen menettää luovuutensa noin kymmenvuotiana (vapaa ulkomuistista sovellettu lainaus). Olen wanha, joten minulla ei enää ole mitään sanottavaa. Asiaa!

Sivuprofiili uskomattoman komeasta ja vaatimattomasta miehestä pipo päässä
Oi, beibe, tsiigaa tätä tykkii!

Koska entinen CMS-moottorini, Drupal, ei enää herättänyt toivottavaa pelonsekaista kunnioitusta kädenvääntörinkini kolleegoissa, tein johtajapäätöksen ja koodasin oman Blogautus-moottorin. Koska vanhan blogin sisältö on timanttista kauraa, täytyi sisältö toki migraoida myös uudelle alustalla. I KNOW, IT’S AMAZING! Täten blogautukseni koskee siis… noh, blogiani?

Itsekritiikki romukoppaan, ja asiaan! Nyt sivusto pyörii bleedin’ edge technölögyllä:

Retrospektiivi

Aivan älytön overkill… I like it!