Sosiaalisen median räätälöidyt seurantapalvelut

2019-02-18T21:08:00+02:00

Lyhyestä virsi kaunis:

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat tapahtumallesi räätälöityä tosiaikaista sosiaalisen median seurantapalvelua.

Vuosien mittaan Pinnalla-palvelu on herättänyt paljon mielenkiintoa. Palveluun pohjautuen tein viime viikolla tilaustyönä Ylelle puoluejohtajien tekoälypaneeliin Twitter-keskustelun seurantasivun. Lisäksi blogissani julkaistut Twitter-analyysit ovat keränneet kymmeniä tuhansia lukijoita. Tietty markkinarako siis on olemassa.

Taustalla monen vuoden harrastusprojektit

Olen vuosien varrella toteuttanut useita erilaisia harrastusprojekteja, joista monet ovat liittyneet sosiaalisen median tarjoamaan dataan. Pinnalla-palvelun kehittämisen aloitin vuoden 2014 loppupuolella. Se pyrkii löytämään ja käsittelemään suomalaiset twiitit sekä muodostamaan näistä helppolukuisia vertailuja ja analyysejä. Olen myös tehnyt mm. kuvapalvelun häihin, missä kerättiin kamerahuoneessa (ns. "Photo booth") otetut sekä Instagramissa jaetut kuvat yhteen ja näytettiin tapahtumapaikan seinällä reaaliaikaisesti.

Esimerkki tosiaikaisesta kuvaseinästä (näyttää työnantajani Instagram-tilin kuvat)

Enemmän tai vähemmän aiheen vierestä

More or less related posts

Kommentit

Comments